Ochranný krém proti slunci Santa Fe ABSORBINE

Neohodnoceno
Dostupnost Skladem
Kód: 120218
599 Kč
Ochranný krém proti slunci Santa Fe ABSORBINE
Neohodnoceno
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Doprava zdarma nad 2000 kč
Dárek
Dárek
Dárek ke každé objednávce
Věrnostní program
Věrnostní program
Věrnostní program pro přihlášené

Absorbine Santa Fe je kondicionér na koňskou srst a opalovací krém ve spreji s vitamínem E a panthenolem.

Santa Fe vám poskytne maximální hloubkovou úpravu srsti a její ochranu před nežádoucími účinky slunečního záření. Majitelé sportovních koní oceňují změkčení srsti. Jednotlivé chlupy se nezamotávají a srst není klouzavá, což oceníte zejména v sedlové oblasti. Produkt byl vyvinut specialisty Absorbine na péči o srst a spoléhají se na něj špičkoví ošetřovatelé a chovatelé.

Ošetří do hloubky, pečuje a odpuzuje prach i nečistoty

Chrání srst před nežádoucími účinky slunce a vyblednutím

Obohacený o hedvábné proteiny pro revitalizaci srsti, hřívy a ocasu

Obsahuje vitamín E, panthenol a opalovací krém

Poskytuje dlouhotrvající výsledky

Bezpečný v sedlové oblasti

NÁVOD K POUŽITÍ: Před použitím protřepejte. Pro nejlepší výsledky nanášejte na umytého, mokrého koně, ze kterého jste předtím setřeli přebytečnou vodu stěrkou na pot.

Použití jako kondicioner: Nasprejujte na srst a vmasírujte proti směru růstu srsti dlaní nebo hřbílkem. Nasprejujte na hřívu a ocas, pročešte a nechejte uschnout. Nesmývejte.

Použití jako sluneční (opalovací) krém: Aplikujte výše popsaným způsobem minimálně 15 minut před expozicí na slunci. Reaplikujte každé dvě hodiny, zejména pokud se kůň potí nebo při vyšší vzdušné vlhkosti.

UPOZORNĚNÍ:  Pouze pro vnější použití pro koně a hospodářská zvířata. Uchovávejte mimo dosah a dohled dětí. Při požití kontakutjte lékaře nebo toxikologické centrum. V případě zasažení očí, vypláchněte proudem čisté vody. Neaplikujte na rozedřenou nebo jinak poškozenou kůži. Při nežádoucích reakcích jako je zarudnutí kůže nebo vyrážka se o dalším použití poraďte s veterinářem.  

SKLADOVÁNÍ: Chraňte před mrazem, vysokými teplotami a přímým slunečním zářením. Chraňte před dětmi.

SLOŽENÍ: Voda, dimethicone, oktinoxát, panthenol, aroma, tokoferol, octonyxol-9, DMDM hydantoin, jodopropylbutylkarbamát, hedvábné aminokyseliny

Láhev s rozprašovačem 946 ml

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: