Summer Mash Höveler

Neohodnoceno
Položka byla vyprodána…
Dostupnost není skladem
Kód: 120395
690 Kč
Summer Mash Höveler
Neohodnoceno
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Doprava zdarma nad 2000 kč
Dárek
Dárek
Dárek ke každé objednávce
Věrnostní program
Věrnostní program
Věrnostní program pro přihlášené

Slunce, pastviny, vyjížďky a teplé teploty - léto je tady a s ním i Höveler Summer Mash!  

Nový koncept Höveler Summer Mash nabízí možnost přípravy jak za tepla, tak za studena a použít ho k přípravě „ledového čaje“ pro koně. S přídavkem Summer Mash jsou kromě dodatečného přísunu tekutin kompenzovány i malé ztráty elektrolytu.  

Doplňkové elektrolyty slouží ke kompenzaci zvýšeného pocení, aby nebyla ztráta potu a tím i elektrolytů narušena vitalita koně.

Obsažená citrusová kůra nejen dělá z produktu absolutní specialitu, ale také poskytuje důležitá prebiotika. Ty podporují zdravou střevní flóru a přirozeně zlepšují imunitní systém a přeměnu krmiva. Malé množství a účinnost citrusové kůry byla vědecky prokázána.

Na suchých pastvinách lze pastvou absorbovat více písku. Psyllium je považováno za šetrný způsob odstraňování písku ze střev. Obsahuje také cennou vlákninu a má důležitý sliz na podporu žaludku a střev.  

Skladbě ingrediencí v Summer Mash byla věnována zvláštní pozornost  potřebám koně v létě. Mash je šetrný k žaludku a střevům a podporuje celý trávicí proces.

Höveler Summer Mash lze připravit se studenou nebo teplou vodou!

LEDOVÝ ČAJ PRO KONĚ

ČERSTVÝ KOP S CITRUSY

ELEKTROLYTY

OSVĚŽIVÝ

ZAMÍCHEJTE ZA STUDENA

LEHCE STRAVITELNÝ

Složení:

Timothy seno, vojtěška, slunečnicová extrakční moučka, jablečné výlisky, slunečnicové slupky, lučina a bylinné vločky, lněný koláč, opečené a válcované lněné semínko, pivovarské kvasnice, lněný olej, chlorid sodný, měsíček, semena jitrocele (0,5%), hroznová mouka, chlorid draselný, citrusová kůra NOR Spice AB (0,08%), hydrogenuhličitan sodný, dextróza, oxid hořečnatý, tripolyfosfát sodný

přísady

Hrubý protein 15,2%, hrubý tuk 7,1%, hrubá vláknina 25,5%, hrubý popel 8,4%, vápník 0,62%, fosfor 0,40%, hořčík 0,19%, sodík 0,74%, chlorid 0,01%

Škrob 3,0%

cukr 3,7%

Přelijte 50 až 150 g na 100 kg živé tělesné hmotnosti, dvojnásobným množstvím vody (teplé nebo studené), promíchejte a nechte asi 10 minut namočit.

Aby se zvýšila hydratace koně, může být Summer Mash nabízen také ve velmi tekuté formě, jako jakýsi ledový čaj pro koně. V případě potřeby lze krmení provádět denně.

Balení: 5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: