Koňský deodorant pro koně ZEDAN

Neohodnoceno
Položka byla vyprodána…
Dostupnost není skladem
Kód: 120738
610 Kč
Koňský deodorant pro koně ZEDAN
Neohodnoceno
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Doprava zdarma nad 2000 kč
Dárek
Dárek
Dárek ke každé objednávce
Věrnostní program
Věrnostní program
Věrnostní program pro přihlášené

Koňský deodorant pro koně a poníky vytváří kolem koní efektivní štít pomocí překrývání přirozeného pachu zvířete.

Chrání přirozeným způsobem před hmyzem. Deodorant krásně voní, díky použitým přírodním esenciálním olejům.

Obsahuje sezamový a avokádový olej a dále extrakt z listů ořešáku. Obsah esenciálních olejů spolu s extraktem z Aloe vera pomáhá v péči o srst, činí ji lesklou, hladkou a lehce rozčesatelnou. Jemné složení přípravku bez alkoholu jej činí ideálním pro použití u muchařů a koní s citlivou pokožkou. 

Přípravek neobsahuje zakázané látky dle antidopigových pravidel FEI 2021.

Návod k použití: Před použitím dobře protřepejte. Naneste rovnoměrně na srst po celém těle koně. Vyvarujte se aplikace do oblasti očí a sliznic. Před použitím doporučujeme aplikaci vyzkoušet na malém prostoru na srsti pro zjištění případných alergických reakcí. Přípravek je určen pouze pro zvířata a pouze k vnějšímu použití.

Složení: Voda, olej z mexického cedru (Juniperus Mexicana), ricinový olej (ze semen skočce Ricinus communis), hřebíčkový olej (z listů Eugenia Caryophyllus), p olyglyceryl-3 diisostearát, palmarosový olej (z voňatky martinovy Cymbopogon Martini), sezamový olej (ze semen Sesamum Indicum), olej z voňatky citronové (Cymbopogon Winterianus), mátový olej (Mentha Arvensis), akryláty / C10-30 alkyl-akrylátový křížový polymer, eukalyptový olej (z listů eukalyptu Globulus), olej z hruškovce přelahodného (Persea Gratissima), olej ze semen ořešáku (Juglans Regia), hydroxid sodný, aloe pravá (Aloe Barbadensis) 

Obsah: 500 ml

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: