Aminotop DERBY 5kg

Neohodnoceno
Položka byla vyprodána…
Dostupnost není skladem
Kód: 119476
1 285 Kč
Aminotop DERBY 5kg
Neohodnoceno
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Doprava zdarma nad 2000 kč
Dárek
Dárek
Dárek ke každé objednávce
Věrnostní program
Věrnostní program
Věrnostní program pro přihlášené

Aminotop od Derby je doplňkové krmivo pro všechny koně, u nichž by měl být dostatek esenciálních aminokyselin. Zejména u sportovních a chovných koní je dodání aminokyselin přínosem. U sportovních koní jsou aminokyseliny vhodné pro zajištění a udržení svalové hmoty. Aminokyseliny jsou dostupné pro metabolismu svalů přímo a zajišťují přísun aminokyselin podle potřeby.

Dodávka aminokyselin podle potřeby je zvláště důležitá pro chovné koně, aby mohla březí klisna a ještě nenarozené hříbě využít veškerý růstový a vývojový potenciál. Potřeby koní pokryjí i ​​malé denní dávky Aminotopu. 

Doporučená denní krmná dávka:

(Denní dávka je uvedena v gramech pro doplnění aminokyselin ke stávající celkové krmné dávce, která neobsahuje vitaminizované a mineralizované dávky a k dostatku objemového krmiva)

Koně (600 kg) - 200 g / den *

Poníci (300 kg) - 100 g / den *

Chovné klisny (600 kg), vysoký stupeň březosti - 200 g / den **

Chovné klisny (600 kg) 1. měsíc laktace - 400 g / den **

* Vezměte prosím na vědomí, jaký je dosavadní přísun aminokyselin v běžné krmné dávce. U výkonnostních koní by se v závislosti na běžnou dávku mohlo krmit pouze mírně množství uvedené denní dávky.

** Pokud již krmíte koncentrovaným krmivem určeným pro březí klisny ve fázi vysoké březosti a laktace, je nutné uvedené denní množství snížit.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: