Bylinný olej na kopyta se štětcem Stiefel

Neohodnoceno

Nová značka v nabídce Equestrians

Dostupnost Skladem
Kód: 113421
398 Kč
Bylinný olej na kopyta se štětcem Stiefel
Neohodnoceno
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Doprava zdarma nad 2000 kč
Dárek
Dárek
Dárek ke každé objednávce
Věrnostní program
Věrnostní program
Věrnostní program pro přihlášené

Stiefel Bylinný olej na kopyta, péče o kopyta na přírodní bázi. Pečující rostlinné a éterické oleje posilují kopyto, udržují jej pružné a zabraňují tvorbě prasklin. Speciální složení udržuje kopyto, střelku a korunku ošetřené a pružné. Kopyto je chráněno před škodlivými organismy a agresivními vlivy prostředí, např. moči a hnoje. S řepkovým, konopným, lněným, olivovým, tea tree, vřesovcovým a hvozdíkovým olejem. Bez barviv, konzervantů a chemických příměsí.

Složení: řepkový olej (Brassica campestris), konopný olej (Cannabis Sativa), lněný olej (Linum Usitatissimum), olivový olej (Olea europaea), tee-tree olej (Melaleuca alternifolia), olej z libavky (Gaultheria Procumbens), hřebíčkový olej

Balení: 450 ml

Návod k použití: Pravidelně a stejnoměrně nanášejte na očištěné kopyto, střelku a korunku.

Tip: Na vlhkých kopytech se olej vstřebává nejlépe ;)  *Produkty Stiefel neobsahují žádná aditiva označená jako Zakázané látky listinou FEI 2018 Equine Prohibited Substances List. Užití některých produktů obsahujících byliny by mohlo za určitých okolností pozitivní dopingový nález vykazovat. Doporučujeme při užití těchto produktů dodržovat krátké ochranné lhůty  (2-4 dny)          

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: