NAF Respirator boost pro rychlou pomoc při dýchacích obtížích, tekutý

Neohodnoceno
Pětihvězdičková péče, pro zdravé dýchání a čisté plíce.
Dostupnost Skladem
Kód: 113897
1 410 Kč
NAF Respirator boost pro rychlou pomoc při dýchacích obtížích, tekutý
Neohodnoceno
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Doprava zdarma nad 2000 kč
Dárek
Dárek
Dárek ke každé objednávce
Věrnostní program
Věrnostní program
Věrnostní program pro přihlášené
Respirační systém koní je neustále ohrožován vnějšími faktory, jako je vysoká koncentrace pylů, prachu a spor plísní ze sena či podestýlky. Ve většině případů se záležitost dá řešit úpravou způsobu krmení či managementu ustájení. Nicméně dýchací systém u náchylnějších koní lze podpořit stravou, resp. specificky sestaveným krmnými doplňky. Respirator boost je unikátní směsí živin, které podporují imunitní systém sliznic dýchacího traktu a choulostivou tkáň samotných plic. Respirator se doporučuje všem koním u kterých se projevují příznaky zhoršené funkce plic způsobené spory plísní, vzdušnými alergeny, pylem a prachem.

Respirator boost poskytuje cennou nutriční podporu pro sliznice, dýchací, imunitní systém a jemné kapilární cévy, které obklopují plíce.

Výzkum prokázal, že doplněním stravy o antioxidanty z přirozených zdrojů může být plicím koně poskytnuta cenná podpora. Respirátor obsahuje koncentrovaný roztok přírodních antioxidantů spolu s bylinkami, jako je zázvor, šípky a borůvky, vybrané pro jejich cílenou podporu zdravé funkce plic.

Pro podporu imunitního systému obsahuje přípravek echinaceu..

Esenciální oleje v Respirator Boost pomáhají udržovat průchodnost dýchacích cest.

Použijte také v případě, že se váš kůň nachází v úzkém kontaktu s koňmi, kteří vykazují známky respiračních potíží. Když se rychlost počítá, silný Respirator boost podpoří obranyschopnost dýchacího ústrojí dokonalou směsí živin a umožní jejich rychlé vstřebání. Esenciální oleje z eukalyptu a hřebíčku zvyšují cílenou imunitní podporu přípravku Respirator Boost *****.

Složení:

Voda, methylsulfonylmethan (MSM), glycerin, borůvka, zázvor, gingko, lékořice, oregano, rozmarýn, kurkuma, řepkový olej.

Doplňkové látky na 1kg: Vitamíny: Vitamin C 3a300, 65 000 mg

Senzorické: Borůvková tinktura 27 ml, hřebíčkový listový olej 350 mg, echinacea tinktura 20 ml, eukalyptový olej 350 mg, tinktura z růže (šípkové) 54,10 ml

Analytické složky:

Hrubý protein 0,6%, hrubé oleje a tuky 0,4%, hrubý popel 0,65%, vláknina 0,3%, vlhkost 82,0%, sodík 0,02%

Krmný návod:

Krmte Respirator Boost pro čisté, zdravé plíce a optimální dýchací kapacitu.

Koně a poníci ml za den

Iniciační dávka: (1-10 dní) 60-90 ml

Udržovací dávka: 30 ml

Balení: láhev s dávkovačem 1000ml Balení vystačí přibližně na 33 dní.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: