NAF Cushinaze, pro podporu koní s Cushingovým syndromem

Neohodnoceno
Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
Kód: 114993
1 745 Kč
NAF Cushinaze, pro podporu koní s Cushingovým syndromem
Neohodnoceno
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Doprava zdarma nad 2000 kč
Dárek
Dárek
Dárek ke každé objednávce
Věrnostní program
Věrnostní program
Věrnostní program pro přihlášené

Vyvinut, aby podpořil vitalitu, dodal nutriční podporu hypofýze a optimalizoval trávení. Proces stárnutí může ovlivnit koně a poníky mnoha různými způsoby. Stále častěji se objevuje porucha funkce hypofýzy, a to zejména u koní s inzulinovou rezistencí. To může vést ke zkudrnatění srsti, která nevylíná, ke špatné kondici, nadměrnému pití, letargii a častým problémům s kopyty a schvácením. Pro zdravá střeva obsahuje produkt živé probiotické kvasinky, které v kombinaci s hořčíkem podporují účinný metabolismus glukózy. Pro zdravá kopyta je doplněno MSM spolu s vědecky ověřenými antioxidanty pro podporu játer. Ginkgo a ženšen podporují jasnou a aktivní mysl u stárnoucích zvířat. Cushinaze dodá nezbytnou imunitní podporu pro celkové zdraví a vitalitu. Doporučuje se všem koním a poníkům, u kterých krevní testy potvrdily jeden nebo více příznaků, které naznačují onemocnění hypofýzy.

Složení: Drmek obecný bobule (Vitex agnus castus, 140g), gynostema pětilistá, semena ostropestřce mariánského, methylsulfonylmethan (MSM), ženšen (sibiřský), listy ginkgo, echinacea, oxid hořečnatý, pivovarské kvasnice, listy olivovníku (sušené), mrkev (sušená) , máta, bobule Omicha, slupky šípků, fruktooligosacharidy, listy pampelišky, kurkuma, chlorela (sušená), houby (sušené), zázvor, rozmarýn, lékořice, řepkový olej.

Doplňkové látky na 1kg: Vitamíny: Vitamin E 3a700 995 I.U.

Pro zlepšení stravitelnosti: Saccharomyces cerevisiae NCYCSc47 4b1702 1,0 x 1011 cfu

Analytické složky: Hrubý protein 10,3%, hrubé oleje a tuky 6,4%, hrubý popel 9,3%, vláknina 22,4%, sodík 0,03%

Krmný návod:

Krmte po poradě s veterinárnářem nebo pokud to vyžadují známky hormonálního stresu souvisejícího s věkem, stav srsti a těla nebo při diagnostikovaném Cushingově syndromu.

Koně a poníci g za den Iniciační dávka (7-10 dní) 50g Udržovací dávka 25-50g

  Balení: kyblík 1 kg Vystačí přibližně na 40 dní.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: