Proti hnilobě kopyt prevent Stiefel

Neohodnoceno
Dostupnost Skladem
Kód: 115004
439 Kč
Proti hnilobě kopyt prevent Stiefel
Neohodnoceno
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Doprava zdarma nad 2000 kč
Dárek
Dárek
Dárek ke každé objednávce
Věrnostní program
Věrnostní program
Věrnostní program pro přihlášené

Stiefel Proti hnilobě kopyt prevent pečuje o střelku, chodidlo i bílou čáru a napomáhá jejich regeneraci při doléčování hniloby nebo při jejím předcházení.  Pečlivě vybrané složení účinných látek podporuje regeneraci prasklin a poškozených míst. Pomocí vysokého obsahu látek, které zadržují v kopytech vlhkost, provitaminu B5 a levandulového oleje dostává kopyto vše potřebné pro zdravou a rychlou regeneraci i pro tvorbu kvalitní kopytní rohoviny. Játrovník obsažený v tomto přípravku pomáhá kopytní rohovině bránit se škodlivinám z vnějšího prostředí.

Stiefel Proti hnilobě kopyt prevent se velmi jednoduše nastříká pomocí rozprašovače na střelku i chodidlo. Díky sprejovému aplikátoru se substance dostane na potřebná místa a jsou tak chráněny i obtížně přístupné části.

Přípravek je určen ke každodennímu použití.

Složení dle INCI: Voda, alkohol, kyselina citronová, pantenol, glycerin, propylen glycol, PEG Hydrogenovaný ricinový olej, benzoát sodný, olej z levandule, salycilát sodný, linalool, Caprylyl/Decyl glucosid, coco-glucoside, sorban draselný, nalžovka plovoucí, laurylamin-dipropylen-diamin, methylisothiazolinon, benzisothiazolinon, CI 42090

Návod k použití: Spodní stranu kopyta (střelka, chodidlo a bílá čára) nastříkejte přípravkem a nechte chvilku působit, než položíte kopyto zpět na zem. Kůň by měl při aplikaci stát na co nejsušším podkladu. Přípravek je určen na každodenní použití.

Balení: 200 ml

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: