Spray pro výživu kopyt 4 v 1 Zedan

Neohodnoceno
Dostupnost Skladem
Kód: 117870
387 Kč
Spray pro výživu kopyt 4 v 1 Zedan
Neohodnoceno
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Doprava zdarma nad 2000 kč
Dárek
Dárek
Dárek ke každé objednávce
Věrnostní program
Věrnostní program
Věrnostní program pro přihlášené

Čistě přírodní přípravek pro trvalou péči o kopytní stěnu, korunku, střelku i chodidlo. Podporuje růst kopyt, pružnost kopytní stěny a kopytům dává zářivý lesk. Aplikace pomocí praktického rozprašovače. - vavřínový olej podporuje prokrvení, pečuje o korunku a udržuje pružná kopyta - hroznový olej dává kopytům zářivý přirozený lesk - keratin zpevňuje kopytní rohovinu.

Před použitím je smísíte jednoduše protřepáním.

Návod k použití: Pečlivě protřepejte, aby došlo ke smísení vodní a olejové fáze. Sprej jednoduše nastříkejte na povrch kopyt nebo do chodidel či střelu. Sprej stříká v jakékoliv poloze. Díky svému složení je použitelný v jakýchkoliv teplotách, v létě všude neteče a v zimě není zmrzlý na kámen.

Složení: Olejová složka: olej z avokáda, vavřínový olej, pupalkový olej, sezamový olej, slunečnicový olej, hroznový olej, olej z lískového ořechu, caprylové triglyceridy, glycerin, Vodní složka: voda, hydrolyzát keratinu, malychytový extrakt, sorbát drselný, tokoferol (vitamín E), xantan, kyselina citronová, benzoát sodný, L-palmitát askorbový, chlorofylový měďnatý koplex.

Balení: 275 ml

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: